2015-10-15

The City of Angels

Så här ligger det till nu...

Jag vill åka till Los Angeles. Jag vill vara där länge och uppleva staden, på gott och ont. Framför allt vill jag promenera utmed havet och bara njuta av solnedgången. Och soluppgången. Jag vill vara med på en filminspelning och se hur regissör och skådespelare jobbar. Gärna flera olika inspelningar, större och mindre. Tänk vad spännande!

Problemet är som så ofta finansieringen. Att ha råd. Just nu kan jag inte spara en enda krona. Ja, kanske tio spänn i månaden. Tålamod är en sak, men jag vill gärna hinna dit innan jag dör.

Jag har drömmar och jag mår bra av att drömma och varför ska en direkt se problemen och inte möjligheterna?

Jag behöver ett riktigt jobb, det gör jag förstås. Då kommer direkt oron, vem vill anställa mig och vad klarar jag av? Eller tvärtom. Vad klarar jag av? Och vem vill anställa mig?

I nuläget jobbar jag 12,5 timmar i veckan. Målet är satt på halvtid, men det är på längre sikt. Jag får ingen riktig lön för det här jobbet, däremot massor av erfarenhet och styrka inför framtiden.

Så, tålamod. Med allt. Ingen vet vad som väntar runt hörnet!

När jag väl är i USA, så vill jag också passa på att uppleva Alaska. Det drar jättemycket, tro det eller ej. Vandra i naturen i dagar och bara andas och existera. Jag längtar så mycket när jag tänker på det!

Los Angeles, Alaska och kanske New York när man ändå är "i närheten". Eller så struntar jag i New York och utforskar Seattle i stället. Grungens vagga. Där skulle jag säkert kunna strosa runt och ramla in på den ena klubben efter den andra och lyssna på massor med musik.

Tänka sig... USA har aldrig lockat mig speciellt mycket. Det har alltid varit Australien och Kanada. Men hallå, USA består av 50 delstater. 50! The land of the free and home of the brave.

Givetvis är jag nyfiken!
Jag som älskar film, musik och Guds fria natur. Jag är ju dum om jag inte ser till att ta mig dit nu när den inre rösten sjunger av glädje, nu när jag äntligen har fattat.

United States of America.

No comments:

Post a Comment

Thank you!