2015-08-07

Sommarfredagfolkölsfylla

Bara för att det är kul att få ihop en så lång och omöjlig rubrik som möjligt.
Eller kanske inte så omöjlig egentligen. Det är fredag, en fin sommarkväll och jag har pimplat folköl sen efter jobbet. After work med mig själv.

Lyssnar på musik och njuter.
Men känner mig lite ensam.
Fast vem bryr sig, jag har det bra. Det har jag.

Försöker inte övertyga varken er eller mig själv. Jag har det bra.

Men är ensam.

Hur ska jag lösa det? Ragga? Nej nej nej, det vill jag inte.

Ni vet mycket väl vad jag vill. Jag vill träffa Honom och vara med Honom och leva ihop med Honom.

"I am home, hooooommmeee, hoooommmmmmeeee, hooooommmeee" skrålar Jared Leto ur högtalarna. Bästa Jared. "One life, one life - lost in the city of angels".

Jodå, jag ska nog både överleva och njuta av den här fredagskvällen. Lite sjukt att längta till måndag redan, men det är ju där och då jag kanske får träffa mannen som jag tänker så mycket på. Jag har jobbat rättså hårt den här veckan, så jag behöver lite ledighet. Jag har kul grejer planerade i helgen, så det blir bra. Ska slappa och träffa vänner.

Jag tycker om att vara själv ibland, ganska mycket till och med. Men när en människa liksom fastnar i en så vill man ju vara med den personen. Jag vill åtminstone få träffa honom och lära känna honom litegrann, så jag vet om han är HAN - så att säga. Om han är värd alla mina tankar och känslor.

"All we need is faith - faith is all we need". Jared igen.

Klockan är halvåtta på kvällen och det är dagsljus ute och blå himmel. Ljuvligt. Snart är det höst så det gäller att ta vara på varje dag, varje kväll. Ljuset!

Njut av helgen alla ni fina som läser det jag skriver! Det kommer jag att göra. Jag gör det redan. Jag älskar ju att skriva! Och lyssna på musik!

Love. Lust. Faith. Dreams.No comments:

Post a Comment

Thank you!