2015-08-04

Fucking bullshit alltihop

Vilken jävla dag. Upp och iväg till jobbet. Mött av ett gäng trevliga människor och för dagen nya spännande uppgifter. Men det kändes inte bra inuti mig. Jag kämpade på. Log och skrattade på rätt ställen, men det kändes inte alls bra. I mig. Ja, HAN jobbar förresten på samma ställe som mig. Vi har pratat några ord, då och då, men det händer ju ingenting! Fy, vad trist det känns. Han bara springer runt och är söt och ler mot alla.

Jag ska inte klaga. Egentligen. Men jag gör det ändå. Fy fan vad jag känner mig rutten ikväll! Ensam. As always. Jävla skitliv!

Jag har till och med tränat, sprang mig trött i värmen. Lång, skön dusch. Men ändå inte nöjd. Det river i mig och jag ska snart slänga mig i soffan och böla!

Orkar inte gråta en massa. Det är så utmattande. Vad är det för mening med alla tårar? Självklart är det skönt att gråta ut om man är ledsen, men just nu är jag inte ledsen jag är förbannad - men så himla trött så det blir ledsenhet av alltihopa. Vem ska jag vara arg på liksom? Mig själv? Vad fan har jag gjort nu då?!

Jag gör allt rätt och ändå blir det fel. The story of my life. BITTERHETEN!

Nej då, sååå bitter är jag inte. Faktiskt. Frustrerad kanske är närmare sanningen. FRUSTRATIONEN.

Störst av allt är kärleken, heter det ju. Fuck off! Fuck the fuck off, motherfuckers! HATET.

Ja, då har jag "skrivit av mig" och det hjälpte ju föga. Men hoppas jag har roat någon i alla fall!

KOMIKEN.
Livet är en fucking komedi, tragiskt men roligt.
Jätteroligt.

No comments:

Post a Comment

Thank you!