2015-04-17

Fredagslycka!

Fredagskänsla. Ja, precis det kände jag tidigare ikväll. När jag slängde upp fötterna på soffbordet, nedsjunken i soffan, en kall öl i handen. Lycka. Så enkelt. Så jävla gött!
Det är längesen jag upplevde äkta fredagskänsla. Idag var det välförtjänt. Efter tidig morgon, ett par timmar på vårdcentralen, därefter jobb.

Fredagskänsla.
Sug på den!

Nu har jag verkligen njutit i några timmar. Bra musik, surfat runt på nätet, kontakt med nära och kära.
Och förstås kollat in nätdejtingsidorna. Plural. Två stycken är det. Visst nappar det! Men inget som stannar kvar på kroken...

Jag gillar någon, skriver ett meddelande. Han svarar inte. Han gillar en annan tjej. Som gillar en kille. Som gillar mig. Jag får ett par meddelanden, men känner mig ointresserad. Så håller vi på!

Fredag!

Egentligen vill jag gå ut ikväll och dansa loss och spana runt lite. Men mina vänner är inte i fas. Gå ut själv? Jo, det har jag gjort förr och det kan vara helt ok - men man blir faktiskt aningen sårbar och utsatt. Nä, icke ikväll.

Lyssnar vidare på bästa musiken. Thirty Seconds to Mars, Coldplay, Green Day, Slipknot. Och masssor av annat.

Vårdcentralen. Vill ni veta? Jo, jag tog ett EKG. Har haft känningar i hjärttrakten, särskilt när jag ska sova. Har mediciner som kan påverka hjärtat, så nu var det dags att kolla upp detta eventuella problem. Men allt var normalt! Skönt det. (Min värkande axel blev styvmoderligt behandlad, enbart telefonnummer till sjukgymnast. Glad att hjärtat kollades ordentligt i stället.)

Med hjärtans lust ska jag nu njuta vidare av denna fredagskväll med extra allt!
Ensam men lycklig.
Hur ofta säger jag det?
Nu.
Hepp!
No comments:

Post a Comment

Thank you!