2015-03-27

Fredagsgnäll och vin (öl)

Det är fredag och det enda jag vill tänka på idag är Sveriges match mot Moldavien. Fotboll. EM-kval. Roligt. Jag vill dricka kall öl, äta chips och skrika på teven. För det får mig att må bra och njuta av livet. Tillsammans med en fotbollsintresserad vän blir det ännu roligare.

Men så funkar jag ju varken kroppen, hjärnan, inspirationen eller omvärlden. Jag har ont i min högra axel och arm och det vägrar ge med sig. Jag känner mig löjligt men jobbigt trött och seg. Trots att jag har sovit bra. Mina kläder stramar, jag har gått upp i vikt och det känns obekvämt att bara röra sig minsta lilla.

Jag gnäller. Jag vet. Jag får gör det. Faktiskt. 

Har precis druckit en mugg kaffe. Det var som alltid gott. Kanske piggnar jag till litegrann nu. Jajamen, radion är på som vanligt. P3. Musik. 

Fönstren är extremt skitiga. Jag behöver köpa fönsterputs, glömmer det hela tiden. 

Nä, nu ska jag gå till affären och fixa chips med mera. (Vad var det mer jag behövde?!) Inte sitta inne och sura i min ensamhet. Hoppas glädjen infinner sig snart igen. Hade en skön period ett tag där, men sen kom axel-smärtan och hälsade på som en ovälkommen gammal ovän.

Otroligt tråkigt. Men man måste ju ha tråkigt ibland för att kunna ha roligt.
Vem var det som sa det nu igen? Alfons Åberg? Nalle Puh?

Önskar eder en bra helg hur som helst!

No comments:

Post a Comment

Thank you!