2015-02-02

Om framgångsrika februari

När jag försöker komma på en bra rubrik så inser jag hur många förträffliga ord det finns som börjar på bokstaven F. Fantastiska, fruktansvärda, fina, fula februari. Denna månad är ingen favorit.

I år är det däremot så att februari känns försiktigt frisk och förundransvärt framåt. Eller finstämd. Bra. Rätt. På gång. Liksom.

Idag är det måndag, tredje måndagen i rad som jag har åkt till Frölunda för att jobba. Imorgon blir det den tredje tisdagen. Och på fredag, på fredag ska jag vara frisk i både kropp och själ, och jag ser redan nu fram emot att få jobba en första finfin fredag på secondhandstället Reningsborg i Frölunda. Men vi tar en dag i taget även fortsättningsvis.

En dag i taget, en vecka i taget, en månad i taget. Hur mycket jag än längtar till sommaren så är det i detta nu vinter i landet Sverige. Februari är en vintermånad och snö är förtjusande vackert. Det som är mindre vackert är ju slask och blask och att plaskhalka fram i vattenpölar bara för att vädret inte riktigt kan bestämma sig, hur mycket vinter det än ska vara enligt kalendern.

Men inget gnäll nu. Jag är trött på gnäll. Jag vill ha framtidstro, förväntan och framgång!

Jag är frisk, trots att jag är sjuk ibland, jag är faktiskt en alldeles förträfflig person med fina framtidsutsikter. Dessutom skriver jag oerhört fängslande, eller hur...

Livet är förvånansvärt förvånande. I all sin enkelhet. Ganska fräckt. Och fullkomligt fabulöst.

Fan-fucking-tastic!


2 comments:

Thank you!