2015-02-20

Drömmar om sol och snyggingar

Det finns många världsliga ting att skriva om. Som det äckliga vädret, min värkande nacke och att precis allting överallt håller på att gå åt helvete. Men jag orkar inte gnälla, uppmana till positivt tänkande eller provocera. Jag vill bara vara i min lilla bubbla hemma i lägenheten, fantisera om enhörningar som fiser rosdoftande regnbågar, vackra män som matar mig med vindruvor och mjuka, ulliga kattungar som ligger i mitt knä. Världsfrånvänt, orealistiskt, fånigt. Skitsamma!

Jag ska faktiskt på dejt imorgon. Det är rena rama sanningen. Men jag vågar inte tänka för mycket på det.

Nej, jag tänker hellre på söndagens Oscarsgala. Det glittriga, glamourösa, helt och totalt icke-realistiska Hollywoodlivet. Ta mig dit, någon! Sol och värme, snygga män och kvinnor överallt, vackra klänningar, kanske en på tusen som inte opererat sig men vem bryr sig! Yta, ytlighet - men skönhet och flärd. En sådan gala under min livstid, inte närvara som någon slags kändis, men vara där. Uppleva. Spana. Ja herregud, då om någon gång kulle det säkerligen värka i nacken! Sönderspanad liksom.

Låt fantasin flöda. Bort från det grå februariträsket där det regnar och snöar samtidigt, och blåser. Fantisera fritt! Läs en bok, se en film, lyssna på musik, kolla på fåniga klipp på nätet. Gör något, vad som helst, som får livsviljan att inte slockna helt. Gå i ide, det har jag gjort känns det som.

Men jag har ju i alla fall en dejt imorgon.

Hur ska det här sluta tros? Kanske är det början på något nytt?
Trevlig helg alla!

 

No comments:

Post a Comment

Thank you!