2015-01-15

Gott och blandat och surt och beskt

Snöblandat regn och hagel på tvären flyger förbi utanför fönstren. Jag är oerhört glad och tacksam att få vara inne i värmen, i mitt hem. Kylskåpet är som alltid ganska tomt, men det finns mat. Jag behöver inte vara hungrig. På måndag börjar jag ett nytt jobb, eller arbetsträning om man ska vara korrekt. Det handlar om en secondhand-butik med ett väldigt stort lager. Jag ska troligen sortera leksaker till en början. Jag ser hur som helst fram emot att ställa väckarklockan. Hoppas vädret är lite bättre då, men iväg ska jag.

Idag stannar jag hemma, inne. Jag sov dåligt i natt, drömde mardrömmar. Ett knepigt telefonsamtal precis innan läggdags kan ha spelat in. En person jag knappt känner fick mig i obalans, jag lade på mitt i en mening. En människa som tror sig veta något om mig, men inte har en aning, och som går på bla bla bla i mitt öra. Han förtjänade inte min respekt. Min magkänsla sa åt mig att avsluta samtalet och det kändes skönt. Sen fick jag några mindre trevliga sms, men dem svarade jag inte på.

Bland det värsta jag vet är människor som pratar om ödmjukhet och respekt men som själva tror att de står över sagda principer. Folk som ställer frågor, får ett rakt svar och skrattar en rakt upp i ansiktet/örat. Givetvis handlar det om en kille som trodde att jag ville träffa honom, som trodde att jag uppskattade hans åsikter om mig och mitt liv efter att vi känt varandra i några minuter. Din lilla tomte, gå och dränk dig!

Usch, bort med den beska eftersmaken och se framåt!

Jag vet att det finns bra killar, jag känner ju många underbara! Men att träffa den där extra speciella är ju för i helvete helt jävla omöjligt!

Ok, året har precis börjat och ett bottennapp kan man kanske stå ut med. Men kära någon, nu vill jag ha lite tur i kärlek framöver!No comments:

Post a Comment

Thank you!