2014-11-04

Pirr i magen

Det röda trädet utanför köksfönstret är inte rött längre. Det består endast av kala grenar och kvistar. Trädet på andra sidan gatan som var så härligt gult för bara ett par veckor sedan är lika kalt. Nu kan man kanske tro att jag skulle dra en liknelse med mitt eget inre, men det är faktiskt allt annat än kalt. Mitt inre lever i allra högsta grad.

Jag vill inte gå i ide längre. Jag var på date i söndags kväll och så levande som det fick mig att känna kan man inte bara kasta bort bara för att det är vinterhalvår och kallt och mörkt. Värmen och glädjen inombords kan ju vara ett slags ide för själen. Ett ide där man är vaken.

Nej, några detaljer blir det inte. Jag och mannen i fråga har ju bara träffats en gång. Det jag vet är att jag vill träffa honom igen. Och han vill träffa mig.

Så vad ska jag skriva om nu? Mina tankar rör sig mest kring en sak, eller en person.. Men om en stund ska jag fika med en kompis och nu skiner solen ute så det får nog bli en långpromenad in till stan. Jo jag var ju på Arbetsförmedlingen i förra veckan och jag ska dit igen imorgon. Så vi tar det då.

Ha en fin dag!

No comments:

Post a Comment

Thank you!