2014-11-25

Från nattsvart till blågult

Tanken är ju att jag ska skriva oftare än vad jag gjort på sista tiden. Men tanken hänger inte alltid ihop med känslan, som vi alla vet. Nattsvart är inte den mest motiverande känslan. Men idag är det solgult och himmelsblått. Hela himlen visar sig på sitt vackraste humör så här i slutet av november, så då ska inte jag vara sämre.

Det har väl inte varit helt nattsvart varje dag och hela tiden, men jag har varit väldigt mycket ledsen och känt mig grymt ensam. Att kunna gå en långpromenad i solsken idag var verkligen upplyftande. Ikväll är det så dags för en omgång reflexologi igen, som jag hoppas biter på depression och ledsenhet. Jag återkommer med resultatet.

Ja, jag är dessutom fortfarande singel som vanligt. En härlig date leder inte nödvändigtvis till en andra, visade det sig. Nej, jag ska och vill och måste och behöver och önskar träffa en man som faktiskt har tid med mig och vill lära känna mig - inte bara babbla om sig själv och sitt eget. Vilket kan vara nog så spännande, och ge sken av en engagerad och intressant person. Med det där åtråvärda pirret i magen så blir man ju helt jävla blind, i värsta fall.

Nej, jag vet ingenting egentligen. Han kanske är fantastisk. Men det är ju lättare att upptäcka om man kommunicerar och träffas. Känns lite som en förutsättning...

Skit i honom - nästa!

Hahahahaha.....

Ha det bra vänner, det ska jag försöka mig på!

1 comment:

  1. Synd att det inte gick vägen, men jag hoppas du försökte lite själv och inte bara lät honom dra hela lasset. Men men, det finns ju fler fiskar i havet... :-) /Ulf

    ReplyDelete

Thank you!