2014-08-08

Hårdrock och känslor

Lyssnar på JD Miller och förundras över hur bra musik det är. Deras senaste skiva släpptes i juni och jag lyssnar igenom den för första gången. Har missat detta nya släpp! Man får tacka Spotify, som härmed har räddat denna till en början så ynkliga fredagskväll.

Nä, idag har jag varit på kass humör. Bara tänkt irriterande tankar som gjort saken värre. Försökt vända på steken och hitta rätt tonläge, men ibland är det svårt. Tack musik! Det är alltid musiken som räddar mig i slutändan.

Grand Intentions. Heter albumet. Lyssna och njut, om ni gillar tunggung.

Jag var på Liseberg igår med en vän, och vi åkte berg- och dalbanor så in i helvete! Helix, den nya attraktionen levererade minst sagt! Jag skrek hela tiden. Glömde bort att andas, typ. Skräckblandad förtjusning har aldrig passat bättre som beskrivande epitet. Med ögonen stirrande vidöppna såg jag hela tiden nästa loop och nästa sjuka twist. Min vän erkände att hon blundat hela tiden. Jag förstår henne.

Vi blev lite yra och illamående efter ett tag, men det fixade sig med en kall öl och sen nästa attraktion. Det var längesen jag åkte så mycket karuseller, en jättehärlig kväll i ett somrigt Göteborg.

När man har haft väldigt mycket roligt under en period, så kommer det ju förr eller senare någon form av baksmälla. Idag var den dagen. Kanske lika bra det, så blir det roligt igen snabbare!

Jag planerar att lyssna på hårdrock hela kvällen, inte gråta utan bara njuta och kanske köra lite luftgitarr och lufttrummor.

No comments:

Post a Comment

Thank you!