2014-07-19

Rosévinslull

Solen skiner från en klarblå himmel. Jag ser ut genom mina relativt nyputsade köksfönster, njuter av musiken som fyller lägenheten och inväntar att det ska bli dags att gå hemifrån. Jag är duschad, parfymerad, iklädd vit klänning och lite lullig.

Ikväll blir det utgång med syrran. Jag har tjuvstartat festandet litegrann, kylskåpskallt rosévin är svårt att stå emot en varm dag som denna. Men det bästa och härligaste är musiken och glädjen i kroppen som musiken skapar. Jag letade fram mina gamla U2-skivor och lyssnade först på How to dismantle an atomic bomb och därefter Best of 1980-1990. Ljuvlig, somrig musik med The Edge's gitarr och Bono's röst.

Nu är det Jared Leto's röst, Thirty Seconds to Mars som spelas. This is War. Lite hårdare röj såhär halvtimmen innan jag ska sticka hemifrån.

Vad kommer att hända ikväll då? Blir det fullt ös medvetslös... eller kanske lagom ös och dans och flirtande? Mannen i mitt liv har bestämt sig för att gå ut ikväll han med, hur coolt hade inte det varit?!

100 Suns.
100 Smiles.
100 %.


No comments:

Post a Comment

Thank you!